PERMOHONAN MENGISI JAWATAN KOSONG OGOS 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut di Universiti Utara Malaysia. Keutamaan diberikan kepada kakitangan UUM (kontrak) yang sedia ada.

BIL

JAWATAN

PUSTAKAWAN GRED S41

PEGAWAI FARMASI GRED UF41

PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29

PEMANDU KENDERAAN GRED H11

PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11

Maklumat Iklan Jawatan Kosong Ogos 2017 [ download : Here ]

CARA MEMOHON

(i)       Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem dalam talian (online) yang boleh dicapai melalui pautan laman
sesawang http://www.perjawatan.uum.edu.my/
(ii)

Pemohon perlu mendaftar (bagi pengguna baharu sahaja) sebelum mengisi maklumat yang diperlukan dalam sistem ini.

(iii)

Tarikh tutup permohonan : 16 September 2017 (Sabtu)

CATATAN TAMBAHAN

a.
Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemu duga.

b.
Permohonan yang tidak menerima jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh iklan jawatan ditutup hendaklah
dianggap tidak berjaya.

c.
Segala perbelanjaan berhubung dengan permohonan/temu duga jawatan ini tidak akan ditanggung oleh Universiti Utara Malaysia.

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Jabatan Pendaftar,